2vakantiehuizen gevonden.
<>

Kindvriendelijk verblijf op 5 min van het strand & bosScharendijke - Schouwen Duiveland - Zeeland

  • 35 personen
  • 18 slaapkamers
  • 7 badkamers

Aan de prachtige Zeeuwse kust gelegen groepsaccommodatie met 35 bedden verdeeld over 18 slaapkamers, 2 MIVA-kamers en aangepaste badkamer, een professionele keuken, eigen omheinde speeltuin, heerlijk terras en maar 5 minuten van het strand en bos. Midden in het prachtige natuurgebied plan Tureluur, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en vogels spotten. Oude vestingstadjes als Veere, Middelburg en Zierikzee zijn geweldig om doorheen te wandelen en de torens te beklimmen. Het nationaal park Oosterschelde voor een rondvaart, een zeehondensafari of een bezoek aan waterpark Neeltje Jans. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is een speelzolder met tafelvoetbal, klimwand, tafeltennistafel en airhockeytafel. U hoeft zich dus geen moment te vervelen op deze rustige, zeer kindvriendelijke en landelijke locatie. Voor jong en oud zijn er genoeg sportieve activiteiten te beleven.

<>

Gelegen op 60 ha natuurgebied achter OosterscheldedijkSerooskerke (Zierikzee) - Schouwen Duiveland - Zeeland

  • 48 personen
  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers

De groepsaccommodatie is centraal gelegen in het 60 ha groot natuurgebied van Staatsbosbeheer direct achter de Oosterscheldedijk op Schouwen-Duiveland. Het centrum bestaat uit twee gebouwen. Het hoofdgebouw bevat gelijkvloers de eetzaal, de keuken en 2 slaapkamers, op de verdieping is een grote zit/werkruimte met bibliotheek. In het tweede gebouw bevinden zich 4 slaapruimten en bijbehorend sanitair. Dit alles biedt ruimte voor in totaal ca. 50 personen. De keuken is voorzien van alle nodige materialen, potten en pannen, serviesgoed en van oven tot vaatwasser.

Onlangs hebben we aan de accommodatie een mooie serre aangebouwd. Hierdoor is buiten eten ook bij een buitje mogelijk. En in de winter kun je heerlijk uit de wind toch lekker buiten zitten. Op het terrein mogen 5 tenten voor meer personen bijgeplaatst worden. Bij de accommodatie is een zwemsteiger om een koele duik te nemen in de diepe kreek. Het is goed om te weten dat de accommodatie niet geschikt is voor studenten, gezelligheidsverenigingen en sportclubs.